Популярната в социалните мрежи страница Man United News излезе с

...
Популярната в социалните мрежи страница Man United News излезе с
Коментари Харесай

Любопитно: Спор между Карик и Солскяер е довел до уволнението на норвежеца?

Популярната в обществените мрежи страница " Man United News " излезе с любопитно разобличаване по отношение на факторите, довели до уволнението на Оле Гунар Солскяер от преди броени дни. На негово място застана краткотрайно Майкъл Карик, а изданието твърди, че една от аргументите за раздялата са точно " търкания " с него.

Споменава се, че Солскяер е бил на противоположно мнение с двама от помощниците си - Карик и Киърън Маккена, по отношение на схемата на игра, с която би трябвало да започват " алените дяволи ".
" Лявата " и " дясната " ръка на Оле са желали тимът да излиза с трима бранители, до момента в който той е държал на своето " 4-2-3-1 ". Интересно е обаче, че след злополуката против Ливърпул (0:5) на 24 октомври, Юнайтед в действителност заигра с трима в защита и по този метод победи Тотнъм (3:0), взе точка от Аталанта (2:2) и отстъпи на Сити в градското дерби с 0:2!
* В последния си мач отпред на отбора, Солскяер още веднъж излезе с четирима бранители и резултатът още веднъж бе отблъскващ - 1:4 от Уотфорд.
На 28 ноември следва първият доста огромен тест за Карик и Маккена - Манчестър Юнайтед гостува на Челси (28.11.) в среща от 13-ия кръг на британската . Лондончани са в невероятна форма, която бе затвърдена с . Последните 2 срещи сред тях завършваха 0:0!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР