Популярната попфолк песен от 90-те години Бял мерцедес ме преследва

...
Популярната попфолк песен от 90-те години Бял мерцедес ме преследва
Коментари Харесай

Ново 20 от Нелина след толкова години: „Бял мерцедес“ беше детска песничка!

Популярната попфолк ария от 90-те години „ Бял мерцедес ме преследва в живота “ била планувана да бъде детска песничка, разбра HotArena.

Любимата комбинация на мутрите, която донесе невъобразим за това време триумф на фолкпевицата Нелина, в действителност е кавър на песничка на деца, това разкри самата тя.

„ Синьо мънисто ми вързала мама, синьо, пресиньо, та да проличава в пътя ми срещи несретни да няма и да ме пази от неприятни очи “. Това е първичният текст на песента „ Бял мерцедес “, станала визитна картичка на Нелина от 1996г. насам. А детските думи се трансформират в познатите на всички: „ Бял мерцедес ме преследва в живота и непроменяемо след мене върви. Бял мерцедес отново ми сграбчва окото, само че не продавам обич за пари “, цитира „ Телеграф “.

Певицата не била готова за страшния триумф на песента и мислела, че просто записва последната си ария за албума, над който работела тогава.

„ Трябваше ни още едно парче и Любомир Пеевски за един ден написа текста. В същинския – за детската песничка, се пее за едно синьо мънисто “, спомня си още Нелина. Видеото към песента също било записано за два дни, а по същото време изпълнителката излизала с Коко Динев, на който обаче не разрешавала да се меси в кариерата й.

„ Аз не разрешавам сходна интервенция “, безапелационна е Нелина, която сега няма специфичен мъж в живота си. За сметка на това обаче се радва на порасналия си наследник, който тази година ще бъде в 8-и клас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР