Популярната пофолк певица и колоритна участничка в единственото риалити за

...
Популярната пофолк певица и колоритна участничка в единственото риалити за
Коментари Харесай

Прелъстена и изоставена: Измамник разплака поп фолк певица -...

Популярната пофолк певица и колоритна участничка в единственото риалити за XL модели – Ваня Великова, известна като Клеопатра, възпламени мрежата с постове, откакто схванала, че без да желае е попаднала на доста комплициран любовен триъгълник. Мис плюс Сайз се срещнала с доста приветлив мъж в обществените мрежи, който се показал за свободен и отчаян от фамилните си връзки човек, търсещ нова обич.

Господинът не будел съмнения. Работел в СОТ компания в Габрово. Ваня показа, че в никакъв случай не е имала за цел да скапва фамилни връзки, защото даже не подозирала по какъв начин новата й обич имала такива. Подходила с доверие и почтеност, надявайки се, че могат да имат хубава връзка. Изненадата пристигнала след едно телефонно позвъняване, в което й е обяснено по какъв начин сотаджията освен е женен господин, само че има и държанка, с която поддържа връзки от години.

Ваня пусна и фотография на " топ любовника ", като го осмя с тениска с тяхна обща фотография, на която написа " Топ ухажор Яша Данчо ", написа HotNews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР