Популярната компания DisplayMate Официално обяви, че инсталиранията в iPhone XS

...
Популярната компания DisplayMate Официално обяви, че инсталиранията в iPhone XS
Коментари Харесай

DisplayMate: Екранът на iPhone XS Max е най-добрият в света

Популярната компания DisplayMate Официално разгласи, че инсталиранията в iPhone XS Max нов OLED екран е най-хубавият в света екран за смарт телефони. Предишният водач бе екранът на смарт телефона Samsung Galaxy Note 9.

Специалистите на DisplayMate обърнаха внимание на първо място на безспорната акуратност на обрисуване на цветовете (0.8 JNCD), с помощта на което изображението е на процедура идеално. DisplayMate особено акцентира, че дисплеят на iPhone XS Max е по-качествен спрямо всички други сходни устройства, в това число тв приемници, таблети, монитори и преносими компютри. Максималната бляскавост на екрана в новия смарт телефон на Apple е 660 кандела на квадратен метър, което е доста повече, в сравнение с в множеството LCD и OLED матрици. Измерената бляскавост на десктопа е още по-висока – 725 кандела на квадратен метър. Отражението от екрана също е с най-нисък индикатор – едвам 4,7 %.

Експертите на DisplayMate споделиха, че в iPhone XS Max се употребява гъвкава OLED матрица, макар че самият екран е плосък. Тази технология усилва здравината на екрана – матрицата няма да се покрие с пукнатини и няма да се повреди, в случай че смарт телефонът бъде изтърван.

Тестовете включват премерване точността на обрисуване на цветовете, яркостта на екрана, калибрирането на екрана и други категории.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР