Популярната и красива 26-годишна участничка от телевизионното шоу "Остров на

...
Популярната и красива 26-годишна участничка от телевизионното шоу "Остров на
Коментари Харесай

Моделка се пусна по "невидим" бански и смути дори феновете с голотата си СНИМКИ 18+

Популярната и красива 26-годишна участничка от телевизионното шоу "Остров на любовта " Наташа Шери от Австралия е подложила своите почитатели в мрежата на тежко тестване. Момичето постоянно пускала фотоси по бански от най-живописните локални плажове, само че този път тя е надминала себе си, оповестява News.com.

Моделката е посочила нов бански, който не е провокирал предстоящите възторзи, ами съществени терзания. Това е заради повода, че при всяко по-невнимателно придвижване има доста огромна възможност той да се скъса и да сложи Наташа в неудобно състояние.

На фотографията момичето театралничи в гъсталаците край брега. Освен това, тя е вързала русата си вълнообразна коса на опашка и си е сложила грим, подобаващ на загорялата й кожа.



Моделката е избрала бански костюм в сребърен цвят за горещата снимка. Горнището на банския е прекомерно отворено и се държи на "честна дума ", като този дизайн не е вдъхнал доверие на почитателите. Въпреки че, несъмнено, никой не се е изказал против такава необикновена визия, засипвайки Наташа с похвали.



"Изглеждаш превъзходно! ", "Паднах от стола откакто видях визията ти на фотографията ", В страната ти така и така е горещо, тъй че по-добре си спри у дома, с цел да не вдигаш още повече температурата на хората към теб ", написаха почитателите.

Превод и редакция: БЛИЦ








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР