Популярна телевизионна водеща и адвокат е била арестувана в Бразилия.

...
Популярна телевизионна водеща и адвокат е била арестувана в Бразилия.
Коментари Харесай

Ослепителна телевизионерка и адвокат се оказа една от най-търсените престъпнички в Бразилия

Популярна телевизионна водеща и юрист е била задържана в Бразилия. Горещите фотоси на Луана де Алмейда Домингос и появяването й на дребния екран до скоро караха мъжете да зарежат всякаква работа, а дамите да тичат към фитнеса. Ослепителната русокоска пръскаше съблазън от синия екран цели три години. Успоредно с това работи и в адвокатската гилдия в Сао Пауло, написа " Сън ".



Полицията доста скоро обаче открива че Луана се " труди " на още едно място. Тя играела ролята на пощенски гълъб в най-големия наркокартел, била свързващото звено сред наказаните барони и сътрудниците им на независимост.



Заповедта за задържането на хубавицата е издадена още през ноември 2016 година, само че тя съумява да се покрие, макар че от полицията афишират и парична премия за информация, която би довела до залавянето й.



Арестът на една от най-известните бразилки провокира голям отзив в страната. Някои от феновете й побързаха да я поддържат, други пък започнаха да злорадстват.



Самата хубавица не признава виновността си.



Служителите на реда пък са уверени, че с изключение на връзките си с наркокартелите, Домингос е била главен член на групировката на корумпираните юристи, разобличена през 2015 година. Тогава в ареста се озоваха 50 нейни сътрудници.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР