Популярен крипто аналитик, познат като DonAlt, който реализира впечатляваща търговия

...
Популярен крипто аналитик, познат като DonAlt, който реализира впечатляваща търговия
Коментари Харесай

Крипто аналитик съветва търговците да избягват търговията с Биткойн за момента

Популярен крипто аналитик, прочут като " DonAlt ", който осъществя впечатляваща търговия с Биткойн от дъното на цената през 2022 година до върха през 2023 година, поучава трейдърите да бъдат внимателни, защото Биткойн навлиза във фаза на непоклатимост.

Според него актуалната пазарна фаза евентуално ще трейдърите с ливъридж позиции. Той предложи търговията в ценовия диапазон на Биткойн от $20,000 до $30,000 да се заобикаля, защото съгласно него той е обезсърчителен.

 

DonAlt разкри, че ще продължи да търгува единствено когато Биткойн доближи равнището от $20,000 или над $30,000, а до момента в който Биткойн се търгува сред $20,000 и $30,000 – единствено ще следи.

Според препоръките на аналитика търговците би трябвало да заобикалят да бъдат премахнати и да изчакат, до момента в който Биткойн доближи горепосочените цели, преди още веднъж да влязат на пазара. DonAlt закупи Биткойн през ноември 2022 година на дъното, като затвори позицията си с към 90% облага.



Той също по този начин направи сполучливи вложения в Лайткойн (LTC) и XRP , които закупи по същото време като BTC.

В момента Биткойн се търгува на цена към $29,300. Предупредителният съвет на DonAlt идва в миг, в който крипто пазарът претърпява интервал на консолидация, а цената на Биткойн се колебае в стеснен диапазон.

DonAlt има вяра, че това е етапа, в която пазарът всички ливъридж трейдъри и че цената ще отиде толкоз нагоре или надолу в границите на тези граници, колкото е належащо, с цел да ги убие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР