Попове се снимат голи и си пращат фотосите на теоложката

...
Попове се снимат голи и си пращат фотосите на теоложката
Коментари Харесай

Голи и надървени попове налазиха богословката от "Мис Силикон"

Попове се снимат голи и си пращат фотосите на теоложката Илона, която взе участие в състезанието " Мис Силикон ", написа " Телеграф ". Илона Попова, която следва богословие в Софийския университет, се оплака, че нейни сътрудници от факултета и попове от страната са й намерили профила и телефона и й пращат голите си снимки.

Голяма част от неприличните фотоси били единствено на най-интимните елементи на студентите и поповете. Като Илона даже каа, че някои от тях били във възбудено състояние. Самата тя твърди, че към този момент стартира да й писва от това и някой може в действителност да съжалява, че по този метод я нападна. Все още смета, че не е направила нищо неприятно, като се яви на състезанието за най-надарена силиконка у нас, където се класира в тройката.

Илона си има устойчиво гадже по нейните изказвания. Тя обаче не била единствената жена за него. Той си имал и други дами в живота, само че те били единствено за по една нощ. Илона споделя, че не го ревнува и той за нея е единственият мъж, само че не има намерение да го лимитира във връзките.

Според нейни колежки мъжът бил женен и тя била една от няколкото му непрекъснати любовници. Клюкарите обаче не смеят да кажат кой тъкмо е мъжът до Илона, само че настояват, че бил състоятелен и можел да си разреши няколко любовници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР