Поп старлетката Деми Ловато се разгневи от реклама, публикувана в

...
Поп старлетката Деми Ловато се разгневи от реклама, публикувана в
Коментари Харесай

Деми Ловато скочи срещу видеоигра

Поп старлетката Деми Ловато се разгневи от реклама, оповестена в Инстаграм, в интерес на видеоиграта Game Of Sultans. В причина за недоволството на изпълнителката на Sorry Not Sorry се трансфораха фрагменти от промоционалния клип, в които по думите й е употребявано наличие, „ нездравословно за хората, които са чувствителни на тематика какво счита обществото за тежестта и диетата им “.

Видеото, което прави разлика сред „ тлъст “ и „ хубав “ персонаж, бе свалено от Инстаграм в деня на публикуването си точно след реакцията на Ловато. Певицата прикани обществената мрежа да резервира нелепостите за себе си и да не занимава потребителите си с евентуално застрашаващо наличие.

От платформата обясниха, че утвърждението за издание на клипа се случило „ по простъпка “, а след повторна оценка на обстановката, той е към този момент категоризиран като недопустим и е отстранен от уеб страницата.

През последните месеци Ловато се крие от светлината на прожекторите, като прекарва повече време със фамилията и приятелите си до момента в който се възвръща от предозирането си, вкарало я в болница за няколко седмици през юли. Самата звезда на Дисни също е страдала в предишното от хранителни разстройства като анорексия и булимия.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР