Поп певицата Михаела Филева се обясни в любов на своето

...
Поп певицата Михаела Филева се обясни в любов на своето
Коментари Харесай

Ето на кого се обясни в любов Михаела Филева

Поп певицата Михаела Филева се изясни в обич на своето гадже Стефан. Изпълнителката на " Инкогнито " все по-често си разрешава да разкрива неща от персоналния си живот - нещо, което преди не си позволяваше.

Стефан, който е непретенциозно момче и не обича светската суетност, сигурно е на седмото небе от тези думи на Михаела. Те са способни да стоплят и най-каменното сърце, а наподобява връзките им към този момент са в доста сериозен стадий, написа Шоу Блиц.

" Днес чества най-прекрасното момче на света ", написа Михаела във връзка рождения ден на Стефан. А празникът отбелязали с красиви разходки из райските кътчета на България.



Стефан е разпален по разходките из планините и около него се възпламенява и Михаела, която открива, че в страната ни има прелестни места, за които не е подозирала. Изглежда, че двамата имат идентични занимания и това оказва помощ на връзката им, която разцъфтява. Техни другари към този момент се надяват на предложение за брак, което, съгласно тях, ще се случи на някое красиви и диво местенце.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР