Поп певецът Рафи Бохосян наскоро призна кои са най-големите му

...
Поп певецът Рафи Бохосян наскоро призна кои са най-големите му
Коментари Харесай

Рафи призна за най-големия си провал

Поп артистът Рафи Бохосян неотдавна призна кои са най-големите му страхове и думите му евентуално са изненадали мнозина от почитателите на изпълнителя, който в никакъв случай не е показвал каквото и да е терзание на сцената. "Първото, което ми изниква, когато би трябвало да приказвам за себе си, е Артист. До ден-днешен не съумях да се нарека нито музикант, нито артист и към момента не мога да си отговоря на въпроса "Кой съм аз? " Щастлив човек съм и хората не знаят съвсем нищо за мен ", искрено стартира с признанията актьорът Рафи пред Мон Дьо по Нова тв.

Миналата година бе тежка за съвсем всички актьори и когато спря този мой живот, много ми се промени мисленето. Имах миг, в който изгубих гласа си и не може да пея близо една година. Нямам пояснение и вървях при доста доктори и единственото е, че е било на психическа основа. Обяснението е, че мисълта ми е била блокирала вокалния ми уред. До този извод доближих и аз самият, тъй като може и не бих го нарекъл обезсърчение или меланхолия, само че е някъде сред двете ", разкрива тежките положения през които е минал.

 undefined

Рафи признава, че постоянно има чувството, че кариерата му свършва и това се дължи съгласно него на нерешителност и усложнения в изразяването си. Дори е изпитвал подозрения дали би могъл да продължи да написа и основава песни, защото това е нещото, което е от голяма важност за актьора Рафи.

"Да оцелееш на пазара е въпрос на доста работа и то без спиране. Понякога ме мързи, само че по този начин е при множеството актьори и артисти в България. Щом до този миг нямаме реализатор, който да е излязъл на открито, това е липса на задоволително предпочитание да свършиш нужната работа, а не е въпрос на пари. Таланти имаме. Изключвам форматите, които непрекъснато бълват доста положителни актьори. Има пазар, в случай че те го основат за себе си. Трудно е, желаят се средства и да дадеш повече от себе си, само че всяко нещо си има цена.

Платих висока цена да съм Рафи. Най-вече платих време и много дълго време живях в бъдещето, което ще направя и в предишното, което не направих и сега, в който го осъзнах, стопирах да давам напразни обещания на самия себе си. Започнах да работя това, което обичам сега ", показа изпълнителят.

"Най-големият ми неуспех до този миг е авторският ми репертоар. Супер нерешителен съм, когато ми се постанова да изваждам музика. Имам песни, само че са малко за пътя, който съм извървял досега. Има песни, които са най-хубавите, които съм правил, само че има едни други… Има песни, които в този интервал от време съм бил неосведомен, че съжалявах за някои от тях.

В момента не изваждам музика не тъй като не съм написал такава, а тъй като не съм сигурен, че е пристигнал момента да я пусна. През последните 5 години не съм пуснал лична ария. Работя върху страха си. Страх ме е дали това, което желая да кажа съм аз. Най-големият компромис, който направих със себе си, беше, когато стопирах да върша музика и това е най-голямата неточност, която съм допускал ", изля болката си артистът.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР