Поп-фолк певицата Емануела умее да шокира феновете си и го

...
Поп-фолк певицата Емануела умее да шокира феновете си и го
Коментари Харесай

Горчиво: Емануела май се сгоди? Певицата с недвусмислен кадър в Instagram

Поп-фолк певицата Емануела умее да шокира почитателите си и го е правила нееднократно. Припомняме ви, че преди година тя се похвали с " малко знамение ", като накара всичките си почитатели (а за малко и нас) да повярваме, че тя е бременна. Е, в действителност певицата тогава се похвали със здрав черен дроб, само че пък всички се хванахме.

Виж още: Емануела шокира почитателите си, похвали се с ''малко чудо''

Затова и този път не знаем дали това, което си мислим, е истина. А то е, че май-май Емануела се е сгодила. На фотографията по-долу е написала просто " орис ", като е придружила текста с доста сърчица. Ръката е дясната на певицата - тази, на която по традиция се поставя годежен пръстен. А, че ръката е мъжка, е повече от явна.

Виж още: Гаджето на Емануела я назова ''проклета''! Какво мислят за връзката си?

Емануела има връзка от няколко години с предприемача Мартин Николов. Въпреки че се знаеше за връзката им, тя стана обществено известна в Big Brother предходната година, когато и той влезе в Къщата. Именно в името на любовта им тя напусна риалитито.

Виж още: Нов удар за Емануела: Съдът ѝ лишава детето, само че тя е решена - няма да се даде!

Мартин Николов и Емануела се познават от безусловно 20 години. Но любовта сред тях пламва едвам на 1 юни 2017 година В лятна вечер се събрали другарски, с цел да се оплачат един на различен от живота си. Въпреки че певицата имала тежък и мъчен темперамент, Мартин показа, че я обича доста. Дори я назова неговото си " проклето създание ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР