Поп фолк дивата Луна накара цяла България да говори за

...
Поп фолк дивата Луна накара цяла България да говори за
Коментари Харесай

Това Обяснява Всичко! Ето Защо Луна Изперка В Къщата! Точно Преди Да Влезе Я Е Сполетял Най-Големият Кошмар! Изгубила Е Собствения Си

Поп фолк дивата Луна накара цяла България да приказва за нея. За жал не с положително. От началото на Биг Брадър до през днешния ден всички разискват несъответстващото й държание в Къщата, което задминава даже това на Людмила Захажаева.

Пред Луна, родителката на Вулева наподобява като добродушно агънце и в действителност добра душа. Причината за неуместните реакции и тип на Лухче (както било същинското й име), се оказа любовна тъга.

Източници, близки до обкръжението на Луна разкриха, че тя е била натирена от богатия си ухажор тъкмо преди да влезе в Къщата. Затова и приела поканата на продуцентите, че да изкара някой лев.

Любовникът на певицата живее в Австралия. Става дума за близо 88-годишен турчин, който бил безусловно мръсно богат. Отдавна русокоската се хвалеше с него и с ултра скъпите дарове, които й правил, предава разкрития.ком.

Дядката обаче научил, че изгората му го раздава много разкрепостена, когато е в България. В месеците, в които тя не е при него в Австралия и поема участия в родината, изпълнителката не серпантина да се задява с младоци.

Нейни познати се кълнат, че не е изневерявала на стареца, само че той не вярвал. „ Та тя е певица, обикновено е да забавлява почитателите и да се държи по-освободено с тях. В същинския смисъл на думата невярност обаче, въобще не е прегрешила “, разясняват осведомени, написа разкрития.ком.

Ужасена от обстоятелството, че е изтървала златната кокошка, Луна влезнала в Къщата на успокоителни. Които изясняват и тотално несъответстващото й държание.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР