Поп-фолк дивата Алисия изненада феновете си с ново парче, което

...
Поп-фолк дивата Алисия изненада феновете си с ново парче, което
Коментари Харесай

Алисия сподели дали мрази и как се справя с разочарованията в живота

Поп-фолк дивата Алисия изненада почитателите си с ново парче, което в разгара на лятото не е бързо, а баладично. Песента се споделя " Прощавам ти ", само че звездата изясни, че не ненавижда никого. При отчаяние от даден човек певицата би го пренебрегнала, само че не и намразила.

Това тя съобщи в ефира на NOVA във връзка представянето на новата си ария със заглавие " Прощавам ти ".

" Песента е доста забавна. Като цяло аз не съм човек, който може да ненавижда. Ако съм разочарована от някого в персонален проект, по-скоро бих пренебрегнала, само че не и да ненавиждам ", описа изпълнителката в студиото на " Събуди се ".

Алисия показа още, че сега всички чакат бързи песни, само че тя залага на това, което усеща. " Сега всички чакат бързи песни. Моите сътрудници пуснаха към този момент такива, само че считам, че ние изпълнителите би трябвало да вършим това, което усетим ", посочи тя.

" Дълго време искахте балада от мен със мощно обръщение, мисля че по-силно и свястно от това няма! Никога не съм се тормозила да опитвам в стиловете музика. За мен тази ария е нещо ново и друго, в което вложих доста душа и доста страст. Благодаря на целия екип за старанието! ",  сподели по-рано Алисия.

Изображение: https://www.instagram.com/alisiaofficial_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР