Понякога послушни, понякога леко досадни, но винаги искрени и добросърдечни

...
Понякога послушни, понякога леко досадни, но винаги искрени и добросърдечни
Коментари Харесай

Всеки ден е ден на детето! Вижте как и с какво да зарадвате малчуганите през юни

Понякога послушни, от време на време леко досадни, само че постоянно откровени и добросърдечни – това са децата! Те носят обувките ни, употребяват гримовете ни, играят си с всяка наша „ джаджа “, тъй като желаят да ни подражават. Незабравим и обичан наш откъс е този от Питър Пан: „ Толкова доста да искаш да пораснеш, с цел да осъзнаеш, че да си дете е най-красивото нещо! “.

Страхотно е да си дете, и то освен поради следобедния сън или безгрижието – това са години, които оценяваме същински, чак откакто сме ги претърпели.

 Lilly Drogerie

За децата безусловно всяко нещо е магия – от буболечките по пътя до кранчето на чешмата, а нещата, които за нас са даденост, през техните очи са същински чудеса. Например – вие можете ли да пощуреете от наслада при типа на големи сапунени балони?

Разбира се, всички ние малко или доста пазим детското в себе си и доста мемоари, които живеят в съзнанието ни. Какви са тези мемоари зависи както от поколението, по този начин и от родителите ни. Като към този момент „ пораснали деца “, ние имаме грижата поколението след нас да има приказно и нехайно детство и да ги възпитаваме да са положителни, радвайки ги освен на първи юни.

За нас всеки ден е ден на детето, тъй като всеки ден би трябвало да е ден на положителното. От обичаните ни споделят същата философия и през целия месец юни дават отстъпка от 35% за детски играчки с карта Lilly по случай акцията им – Месец на детето. Защото дните с децата са скъпи и безгрижни!

Показваме ви листата си с стремежи, които ще зарадват и вас, и децата, а моментите ви дружно ще бъдат незабравими и ще оставят скъпи мемоари.

EDUCA 3,2,1...Старт! Предизвикателство – Храна

 Lilly Drogerie

Страхотно попадение за феновете на настолните игри, пъзелите и храната. Играта е подобаваща за деца над 6-годишна възраст и развива зрителна памет и разумното мислене. Предизвикателството е за експедитивност и майсторство в жанр топ готвач. Целта е да се намерят съставките на ястието, което се състои от пъзел от 6 елементи и който го подреди най-бързо и получи изображението от картата, печели!

включва: 24 пъзела с по 6 елементи и 24 карти с изображения.

TOTUM Направи самичък - Диамантени творения

 Lilly Drogerie

Всяка дребна девойка ще грейне от благополучие при типа на този бонбонски! Да си признаем – желае ни се и ние да имахме толкоз забавни игри като дребни, нали? Креативният сет за диамантени творения развива въображението и фината моторика. Уникалните цветни карти могат да се украсят с кристали и брокати. Картите имат и връзки, с цел да се употребяват и като декорации у дома или за чанта.

Блестящият комплект е предопределен за дребни дами над 6-годишна възраст.

TOTUM Направи самичък - Гипсови кученца Пес Патрул

 Lilly Drogerie

Съвременните родители знаят наизуст имената и специалностите на всички кученца от Пес Патрул, тъй като сладките спасители на света с огромни очи и смели сърца са любимците на всяко дете. С този прелестен сет вашите малчугани над 5-годишна възраст ще могат сами да си създадат фигурки на кученцата и да ги оцветят с четка и боички. Благодарение на него децата ще се научат сами да смесват цветовете и да съберат звездния Paw Patrol тим. Имайте поради, че времето за сушене е 24 часа.

включва: 6 разнообразни фигурки, 6 цвята багра, 1 четка, гипсова отливка.

Разнообразието от артикули за деца, които може да вземете с вашата карта Lilly до края на месец юни, напълно не се свежда единствено до тези три комплекта – може да избирате измежду над 20 занимателни, просветителни и изобретателни играчки! Създавайте мемоари с децата и правете всеки миг за тях магически!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР