Понякога пътуването със самолет може да доведе до различни неприятности.

...
Понякога пътуването със самолет може да доведе до различни неприятности.
Коментари Харесай

Младо момиче пълзя в самолет, отказали й безплатна количка ВИДЕО

Понякога пътуването със аероплан може да докара до разнообразни неприятности. Това изпита австралийка, която има двигателни усложнения. Тя споделя, че е била унижена и възмутена от случката на борда на полет до Тайланд.

Младата Натали Къртис била принудена да пълзи по пода на самолета, тъй като от екипа не й обезпечили безвъзмездна количка от мястото на борда. Служителите декларирали, че няма да й обезпечат стол, в случай че не доплати.

Натали, която е от Куинслен, пътувала от Сингапур до Банкок.  При качването си тя получила специфичен инвалиден стол, който може да премине по коридорите сред седалките в самолета.

Когато обаче пристигнала в Банкок, подобен й бил отхвърлен - най-малко гратис. Къртис отказала да заплати, а по този начин се стигнало и до обстановката.

Младата жена споделя, че нямала опция да извърви пътя, тъй като има контузия в коляното, а приятелката и не можела да й помогне.

Така тя избрала да изпълзи от самолета, а обстановката била снимана, написа “Дейли Мейл ”. Натали споделя, че употребява инвалиден стол още от ученическите си години, само че в никакъв случай не се е чувствала толкоз унижена.  Двете приятелки описват, че желали да открият безвъзмездна количка, само че не получили подпомагане от екипа.



Впоследствие авиопревозвачът поднесъл своите извинения за станалото, а момичето получило отплата. От компанията допълват, че е стартирано следствие.

Авиокомпанията също по този начин сподели, че не е тяхна политика да таксуват за потребление на инвалидна количка за качване или слизане от техните самолети. Като  коментират, че в тяхната система не е било маркирано, че Натали има потребност от подпомагане, а с плануванаъа за сходни обстановки количка е имало закъснение.

Момичетата споделят, че се надяват сходен проблем да не изпита никой различен.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР