Понякога недоумявам как хаос от използвани чужди думи и фрази

...
Понякога недоумявам как хаос от използвани чужди думи и фрази
Коментари Харесай

Към една 20 годишна журналистка , коментар на Иван Тренев в отговор на писанията й за Георги Раковски

Понякога недоумявам по какъв начин безпорядък от употребявани непознати думи и изречения недомислени, подписани от тематичен несвестен и незнаен комбинатор, може да наложи отговор, логичен съгласно заслуженото. Причината е, че четивото е четимо, свободно и очевидно. Целта е честна. Персонажите са трима: Някоя си Елизабет Радкова( от БНР), намесеният от нея учен Георги Марков и българинът Георги Стойков Раковски. „Впечатляващият“ показан з..а.д..н..и.к на Елизабет Радкова в профила й във фейсбук се разчита единствено като за..д…н…ик. Няма лице – просто з…ад…н..и.к.
 Може да е непосредствен проект на 1 човек

Тя,обаче, се пробва да прокара под з..адн…и..к..а си името на учен Георги Марков, който била интервюирала. Съответно се пробва да прокара под з..ад…н..и…к..а си и името на журналиста Иван Тренев, а силата, която употребява е стоманеният бастун на българското революционно Възраждане – Георги Стойков Раковски. Той не бил Той. Може да се прочете в гугъл в уеб страницата на Българско национално радио 20 годишните й журналистики в това число и за Георги Раковски.
 Може да е непосредствен проект на 1 човек и текст, който гласи `0:104. Elizabeth Radkova 22.09. 22.09.2015r. r “. 106 14 KomeHTapa cnoAeлRHe`

Защо Радкова отхвърля изявление на Иван Тренев, а го препраща към учен Марков? Защо бута, като щит учения, с цел да я пази начело?
Защо тя демонстрира за…д…н..и….. к..а си, а не изявлението с учения? Ами в случай че той не е еднаквомислещ?
 Може да бъде изображение с 1 човек

Най-вече изявлението, което отхвърля, ще бъде потребно за интересуващите се от българска история и от международния български мъж Георги Раковски, тъй като още по-добре ще се осветлят героите на това изявление с дописка.
 Може да бъде изображение с 2 души, на закрито и текст, който гласи `0:104. Elizabeth Radkova 2016 4.07.2016r. r. 141 18 KomeHTapa cnoAeлRHe`

Кой кой е, кой какъв брой може, кой по какъв начин го може.
И не последно: ще се проясни за какво по този начин го може, т.е. го прави!!
Ще напомня на госпожата Радкова истината за Георги Раковски, която тя осмива: – на 6 септември по тв. Евроком ще излезе документалния ни филм “ Раковски отвън известното“. Във кино лентата ще представим и изложим всички незнайни до в този момент обстоятелства с доказателства, а точно част от тях са, че Георги Раковски е международно прочут бунтовник, академик и масон; Георги Раковски е утвърден от всички международни и европейски водачи през 19 век; Георги Раковски е народен воин на Индия. През 20 век е имало няколко учебни заведения на името на Г. Раковски в Индия; Още приживе Джузепе Верди е дирижирал опера, отдадена на живота и делото на Георги Раковски!
Чакам 20 годишната журналистка от „БНР“ и „Труд“ да одобри изявление на тематика „Едив международен мъж“ – Г.С. Раковски!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР