Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и

...
Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и
Коментари Харесай

Зодиите, които оценяваме, само когато ги загубим

Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и добър сътрудник, който желае единствено и само да сме щастливи дружно. Все търсим проблеми, не оценяваме това, което имаме и най-после се случва по този начин, че можем да го изгубим. Това са 4-те зодии, които оценяваме същински, чак откакто ги загубим.

ТЕЛЕЦ

Телците са зодия, която постоянно си мислим, че ще е до нас, без значение какво се случва. Усещаме ги като доста търпеливи сътрудници, които обаче таят доста усеща в себе си и въобще не остават във връзка, в която не са оценени уместно. Те са лоялни, постоянно дават всичко от себе си, с цел да запазят любовта, която са намерили, само че в случай че някой се държи неприятно с тях и не прави оценка това какво те дават за връзката, могат доста бързо да си отидат. Телците имат доста качества, които никоя друга зодия не има. Обичат фамилията си повече от всичко, борбени са, стараят се да наподобяват добре и вършат всичко за индивида до себе си. Жалко, че постоянно ги оценяваме, чак когато ги изгубим.

РАК

Раците са зодия, която постоянно остава в сянката на една връзка. Не желаят доста, само че дават всичко от себе си. Не са претенциозни, само че постоянно изпипват всеки подробност. Правят доста сантиментални изненади, стараят се да поддържат пристрастеността на равнище и в никакъв случай не не помнят, че в една обич се работи доста, с цел да се резервира тя такава, каквато е. Често обаче привикваме те да ни носят на ръце и единствено взимаме, без да даваме нищо в подмяна. Колкото и да са отдадени на връзката, Раците усещат това и след време се натрупа засегнатост и горест. Тогава те вземат решение, че е време да продължат напред, а празнината, която оставят не може да се запълни с нищо друго. Така че, в случай че имате връзка със зодия Рак, в никакъв случай не подценявайте вашата роля в нея и давайте всичко от себе си!

ДЕВА

Девите са чудесни сътрудници. Разбира се, както всички останали, имат своите дефекти, само че много допълнително са позитивните им страни. Те са доста правилни в любовта – изневярата за тях е немислима. Пазят достойнството на индивида до себе си, както и личната си, тъй като считат, че изневярата показва и тях в неприятна светлина. Много са виновни, работят старателно, с цел да обезпечат всичко за фамилията си. Освен това са и приключенци по душа – обичат страстите, пътуванията и адреналина. Правят всяка връзка доста специфична, свежа и скуката в нея в никакъв случай не е на дневен ред. Ако някой обаче не оцени всичките им усилия, доста бързо си събират багажа и пушек да ги няма. Оценяваме Девите, чак когато си тръгнат, което може и да е най-голямата неточност в живота ни, тъй като те обратно не се връщат!

КОЗИРОГ

Всички знаем, че Козирозите си имат своите дефекти, изключително когато приказваме за обич. Малко са инатливи, малко са своенравни, само че като изключим това – са доста стойностни сътрудници. Винаги изслушват другия, слагат го пред себе си и постоянно дават всичко за индивида, който в действителност обичат. Никога не издават тайните във връзката си, пазят любовта, която имат от зли очи и са доста внимателни в това някой да не им отнеме щастието. Често вършат дребни изненади, които поддържат пламъчето на любовта живо. Когато обаче някой не прави оценка жестовете им, държи се с тях като че ли са даденост и не прави оценка това, което има до себе си, Козирозите са доста безапелационни в решението си да си тръгнат. Разбира се, чак откакто изоставеният сътрудник стартира нова връзка, схваща какво е изгубил с Козирога и какво е имал до себе си... само че тогава към този момент е късно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР