Понякога може би сънувате любимия си човек, колега от работа

...
Понякога може би сънувате любимия си човек, колега от работа
Коментари Харесай

Какво казват вашите сънища за любовния ви живот?

Понякога може би сънувате обичания си човек, сътрудник от работа или някой, с който сте се запозали онлайн, само че в никакъв случай не сте виждали онлайн. Това може да е сантиментална, приятна или даже безредна сцена, разиграваща се в главата ви, като вашия брачен ден, слънчева почивка или среща, която виждате извънредно действителна в съня си.

Когато се разсъните на идващия ден, може би ще се зачудите за какво сте имали подобен сън с половинката ви или оня човек, за който непрекъснато мислите, и по какъв начин това намира своето отражение в същинския живот. Ако този човек продължава да има основна роля във вашите сънища, какво тъкмо значи това?

“Elite Daily ” беседва с писателя Кели Съливан Уолдън и психолога Трейси Щайн, с цел да даде някои отговори за природата на сантименталните сънища и фантазиите за вашия брачен ден. Щайн споделя, че нормално съответен човек не изскача в сънищата поредно, само че в случай че имате повтарящи се сънища за един човек, може да си запишете това, което си спомняте от съня си.

Обърнете внимание на тематиката на съня – дали е сантиментална, приятна или изпълнена напрегнато. „ Това може или да ви каже нещо за метода, по който се чувствате към този човек, към който може неумишлено да не желаете да се обръщате, само че част от вас счита, че е значимо да разгледате по-отблизо “, споделя Щайн.

Как сънищата за любовта и връзката ви могат да се свържат с това, което преживявате в действителния живот?

„ За множеството хора в основата на всичко, което вършим, споделяме, мечтаем, е сърцето – метод да се свържем по-силно с другите “, споделя Уолдън. Тя също изяснява, че когато почувствате блян за еротичната връзка, която се е състояла в съня ви, това може да значи, че събуждате „ буен аспект на себе си, който към момента не е изпълнен “. Тези типове сънища може да ви накарат да се запитате по какъв начин можете да удовлетворите това предпочитание с колегата си в действителния свят.

Ако продължавате да сънувате някого, значи ли това, че би трябвало да бъдете дружно?

Дали индивидът, който сънувате, е вашата „ сродна душа “? Не е наложително. Щайн споделя, че някой може да се появи в сънищата ви по доста аргументи и е от значително значение да вземете поради какви са вашите персонални потребности, стремежи и страхове и по какъв начин този човек се вписва в уравнението. Щайн също изяснява, че можеш да бъдеш притеглен от индивида, който сънуваш, а този сън даже евентуално може да те насочи към връзка. „ Сънищата сигурно могат да ви подчертаят информация, която може да не забележите, до момента в който сте будни, и си коства да обърнете внимание, в случай че някой продължава да изскача в съня ви. Това значи нещо – без значение дали за личните ви стремежи и неудовлетворения или за оня човек – само че най-хубавият метод да определите дали би трябвало да бъдете с съответен човек ще бъде да обърнете внимание на това по какъв начин се чувствате с него в будно положение. “

Какво значи, в случай че сънуваш по какъв начин се жениш за обичания си човек?

Ако сега сте във връзка, да сънувате по какъв начин сключвате брак с колегата ви „ може да ви приготви психически да осъзнаете какво значи да бъдете ангажирани и какво в действителност желаете в този аспект, “ споделя Уолдън. Ако сватбеният ден в сънищата ви е благополучен мотив, „ вие откривате по какъв начин да хармонизирате връзките с колегата си “. От друга страна, в случай че сватбата е изпълнена с безпорядък или стрес, „ може би прикривате своите страхове и терзания за вашата действителна женитба или за аспектите на вашата душeвност, които се пробвате да обедините. “ Сватбите са гореща тематика за обсъждане, даже в случай че към момента не сте обвързани. Поради това Уолдън акцентира, че има огромно напрежение дали този специфичен ден ще протече без проблеми: „ Вашите сънища могат да ви оказват помощ да вдъхнете разсъдък на сходно събитие, както физически, по този начин и метафизично “.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР