Понякога жената, изграждайки любовни отношения, е напълно погълната от някакъв

...
Понякога жената, изграждайки любовни отношения, е напълно погълната от някакъв
Коментари Харесай

4 женски илюзии, които пречат на щастливата връзка

Понякога дамата, изграждайки любовни връзки, е изцяло погълната от някакъв собствен измамлив свят. Нейните мечти и розовите очила, които гордо си е „ поставила “ не й разрешават да се изправи пред истината и да види в профил дали в действителност всичко е наред във връзката й.

Според психолозите, съществуват избрани критерии, с които много тъкмо може да разберете кои са илюзиите, от които би трябвало да се отървете.

Промяна

Жените постоянно чакат от мъжете да се трансформират, само че това се случва единствено в любовните романи. Всъщност никаква обич и никакво самообладание нямат силата да трансформират изцяло мъжкия темперамент, който се образува най-много от образованието и обществения кръг. Несъмнено, някои господа са подготвени да работят върху неприятните си страни, с цел да не рискуват връзката си, само че фрапантни промени са малко предстоящи.

Какво е решението?

Необходимо е трезво да оцените връзката си и характера на обичания, неговите привички и черти, като се замислите съществени дали ви е допустимо да се живее с тях в бъдеще. Имате ли задоволително сили, самообладание и женска мъдрост, с цел да обикаляте „ острите му ъгли “ цялостен живот? Заредени ли сте с задоволително примирение, с цел да приемете обичания подобен, какъвто е? И в случай че отговорът е изрично не, тогава за какво да се насилвате? Защо просто не потърсите оня мъж, с който желаете да прекарате остатъка от през живота.

Разбиране

Не е известно за какво, само че дамите като че ли са решили, че мъжете би трябвало да ги схващат без думи, да усещат какво се случва вътре в тях и да отгатват всичките им стремежи. Това не се случва и изобщо не си въобразявайте, че с течение на времето обичаният човек ще се научи да прави това.

Какво е решението?

Ако желаете да получите нещо от един мъж, той би трябвало да знае какво, и то да му го кажете непосредствено, защото и мъжете, за жал, не схващат много-много от подмятания.

Време

И тази женска заблуда не помни началото си, само че дамите имат вяра, че една двойка би трябвало да прекарва цялото си свободно време дружно, защото единствено тогава може да се получи същински хармонична връзка. Това е неуместно и точно тази заблуда е довела до разпадането на доста връзки.

Какво е решението?

Всеки човек би трябвало да разполага с персонално пространство, да комуникира с други хора свободно, да си дефинира време за релакс и „ събиране “ на мислите си. Ако връзката го задушава, той просто няма да издържи на тази задушаваща обич и ще избяга. Не е належащо да сте неразделни, с цел да се обичате.

Тайни

Още една отколешна женска заблуда е, че двойката не би трябвало да има секрети между тях, само че действителността е напълно друга.

Какво е решението?

Мъжете не обичат, когато дамите разкриват всичките си секрети, тъй като им се ще дамата да остане ненапълно мистерия, в противоположен случай бързо губят интерес. А дамите от своя страна не би трябвало да се бъркат в мъжките секрети, тъй като в действителност не е належащо да знаете безусловно всичко за вашия мъж. Освен, в случай че той самият не реши да ви го каже.

Ако желаете да сте щастливи дружно, би трябвало да живеете съгласно действителността, а не съгласно илюзиите си. Само тогава връзката в действителност ще се развие и просперира!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР