Понякога е толкова трудно да се намери точният човек в

...
Понякога е толкова трудно да се намери точният човек в
Коментари Харесай

15 предупредителни знака, за които да внимавате, когато става въпрос за потенциален партньор в живота

Понякога е толкоз мъчно да се откри точният човек в наши дни – срещате евентуален сътрудник в живота, а той въобще не е този, за който го мислите. Когато си мислите, че сте попаднали на съвършения човек, постоянно наподобява се появява нещо, което унищожава цялото нещо.

С нашите натоварени графици и безконечни торбички под очите е изненада, че не всички сме обречени да останем сами вечно.

Но в случай че пробвате още веднъж и още веднъж, в последна сметка ще намерите вашия сътрудник в живота.

За страдание, брачното самодоволство не трае постоянно. От нищото се появяват видимо непредвидими неща, които могат да разрушат всичко. Сега несъвместимостта на някои хора е толкоз явна, че ви удря в лицето като прясно уловена риба.

Мнозина от вас евентуално си мислят: „ Само в случай че имаше метод да се види в бъдещето! “ или „ Ако единствено някой би написал лист с предупредителни знаци, за които да бъдем нащрек, когато се срещате за първи път с някого! “ Е, това е вашият благополучен ден! Няма потребност да се безпокоите.

Тук сме, с цел да споделим с вас по-малко известните „ предупредителни етикети “, за които би трябвало да внимавате.

Може да ви звучи шеговито, само че бягайте, без да поглеждате обратно, в случай че индивидът, с който се срещате съществено прави следното:

1. Интересува се прекалено много от огради и референтни материали за огради в локалната социална библиотека.

2. Прекарва цялата първа среща в диалози за чудесните достижения във вентилационните отвори за сушилня за дома. И това не е всичко. Той дава обещание да прекара втората, третата и четвъртата ви среща, показвайки ви серия от презентации на PowerPoint по същата тематика.

3. Споменава, че има косата на майка си, буквално —огромна торба от нея, която тя държи в чантата си.

4. Често стопира, по средата на изречението и с печален взор, се взира в далечината, преди да приказва за омразата си към дългата разлъка.

5. Настоява да полее с мед всички посетители и гости, макар че му се припомня за прецизния предел на месечните разноски за мед и че в никакъв случай не оказва помощ за почистването.

6. Облича се като морж за пет поредни празника Хелоуин, както и доста от дните сред тях, като прави почивки, единствено когато моржовото му облекло е на химическо почистване.

7. Води ви да се запознаете с неговите родители, които са или сноби, или са в действителност непреклонни, лъскави, безизразни задници.

8. Когато му споменете да имате деца някой ден, той прави необикновено и комплицирано магическо шоу, което постоянно приключва с разрязването му на половина, единствено с цел да ги впечатли.

9. По време на разкрасителните ви процедури той ви стопира по средата, дава насоки, като споделя неща от вида на „ Не знам дали близките ще одобряват това за нещо положително. “

10. На сантиментални разходки, той упорства да свири метъл на своя портативен безжичен високоговорител с оптималната мощ на звука.

11. Има най-хубав другар, който не те харесва и който е или незабележим, или фиктивен. Това може да е просто стената, към която той постоянно жестикулира, когато загатва приятеля си.

12. Когато обсъждате да се ожените в близко бъдеще, той незабавно подвига ръце, прегръща ви и споделя „ да “, само че по-късно бързо трансформира тематиката.

13. Облича се като мим всеки ден, след което просто сяда на дивана и нищо не прави.

14. Непрекъснато прекъсва всичките ви истории от деня ви с анекдот на тематика като кореноплодни зеленчуци.

15. Прекалено доста обича себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР