Понеделник нещата трябва да се ускорят максимално, коментира снежната ситуация

...
Понеделник нещата трябва да се ускорят максимално, коментира снежната ситуация
Коментари Харесай

Фандъкова за зимната обстановка: Понеделник нещата трябва да се ускорят максимално

Понеделник нещата би трябвало да се ускорят оптимално, разяснява снежната обстановка в страната някогашният кмет на София Йорданка Фандъкова, която бе на посетители в предаването " 120 минути " по bTV.

Фандъкова показа, че е проверила по какъв начин стоят нещата със зимната конюнктура още щом заваляло сняг. " Разбира се, че грижата за града няма по какъв начин да завърши с приключването на мандата ", разяснява тя.

" Ситуацията е много тежка, ситуацията е тежка. Виждаме доста паднали дървета и клони. Надявам се екипите да могат да си свършат работата, тъй като на следващия ден е понеделник - работен ден. Дотук - събота, неделя, е малко по-спокойно, само че понеделник към този момент нещата би трябвало да се ускорят оптимално ", съобщи Фандъкова.

По отношение на неналичието на ток на доста места в страната, някогашният кмет на София прояви състрадание към младите фамилии. " Това е доста неприятно за всички хора, изключително за хората с дребни деца. Да се надяваме, че бързо ще се оправят с тази конюнктура ", показа тя.

Трябва да се отговори на упованията на хората, разяснява Фандъкова. " Работата на кмета е денонощна, няма почивен ден. Никой кмет не може да каже " Това не е моя работа ", даже и когато в действителност не е ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР