Помощникът на Илиан Илиев - Петър Костадинов, който води Черно

...
Помощникът на Илиан Илиев - Петър Костадинов, който води Черно
Коментари Харесай

От Черно море: Два мача на наш терен с изключителна драма

Помощникът на Илиан Илиев - Петър Костадинов, който води Черно море в отсъствието на старши треньора, показа мнението си след трагичната победа над Ботев Враца с 2:1.

" За миг забравих, че този път аз съм отпред и изцяло справедливо получих жълт картон. Два мача тук на наш терен с изключителна драма, тъй че съм извънредно благополучен. Влязохме доста неприятно в мача по необясними за нас аргументи, знаехме какво ни чака. 

Знаехме, че ще има позитивен подтик при промяната на треньора. Въпреки всичко не влязохме добре в мача, само че хубавото е, че на полувремето имаше корекции. Няколко пъти бяхме хващани на контраофанзива, където можеше Ботев Враца да означи. Доволни сме от трите точки и играта през второто полувреме ", сподели спецът. 

" Момчето изигра три мача за юношите за една седмица. Това бе повода да не стартира мача, предвид на дуела се наложи да вкараме заостреност. Момчето се оправи ужасно. Подаде и за двата гола, греда удари, направи и още пробиви. Евала, че за 10 дни това му 4-и мач и го изигра на високо равнище ", показа Костадинов по адрес на Николай Златев. 

" Когато Илиан е в съблекалнята момчетата са по-уверени в себе си. Оттук нататък мисля, че тимът ще наподобява още по-добре ", приключи той.
















































--> -->     Беглите знания на Промяната
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР