Помощник треньорът на шведския национален отбор - Петер Ветергрен отдаде

...
Помощник треньорът на шведския национален отбор - Петер Ветергрен отдаде
Коментари Харесай

Помощник-треньорът на шведите: Много ще внимаваме с България

Помощник треньорът на шведския народен тим - Петер Ветергрен отдаде дължимото на българския отбор, само че красноречиво съобщи, че скандинавците идват на стадион " Васил Левски ", с цел да се поздравят с нужните им 3 точки.

Специалистът приказва вместо националния селекционер Яне Андерсен, който е със стомашни проблеми и даже не води формалната подготовка на " Тре Кронур "

" Ние постоянно се приготвяме по еднакъв метод без значение на противника. Наясно сме, че сме в доста добра серия против вас, само че това няма да се отрази на мотивацията и желанието ни. Ние се готвим по допустимо най-хубавия метод ", безапелационен бе Ветергрен.

" Вярвам, че българският тим ще е доста по-организиран. Българите ще бъдат по-активни в началната фаза на мача. Ние ще опитаме да създадем всичко по силите си, с цел да не ни изненадат българите, само че няма по какъв начин да кажем, че триумфът ни зависи единствено от нас ", добави още експертът, а това, че националният отбор към този момент не разполага със Златан Ибрахимович, треньорът съобщи:

" Не сме фокусирани върху това, че Златан го няма, а върху това, с което разполагаме сега ".

 Яне Андерсон пропусна формалната подготовка на Швеция
Стомашни проблеми извадиха от строя селекционера на Швеция

Яне Андерсон остана да си лежи в хотела
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР