Помощник-треньорът на Рилски спортист Любомир Киров сподели мнението си след

...
Помощник-треньорът на Рилски спортист Любомир Киров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Любомир Киров: Тази година ние имаме за цел да бъдем най-добри през месец май

Помощник-треньорът на Рилски състезател Любомир Киров показа мнението си след сложната победа над Академик Пловдив със 79:78 в конфликт от 18-ия кръг на НБЛ. Самоковци наваксаха пасив от 14 точки в хода на срещата, а ето какво сподели Киров, който замести болния Людмил Хаджисотиров.
 Рилски изкова победа №17 без треньора си и главен състезател в Пловдив Рилски изкова победа №17 без треньора си и главен състезател в Пловдив
“Мачът беше забавен за феновете и за публиката в залата, само че на нас не ни беше по този начин, тъй като не подходихме по метода, по който би трябвало да подходим първоначално. Позволихме им да се разиграят. След това е доста мъчно, тъй като те са добър тим с добра ротация. Второто полувреме променихме нещата и те се получиха. Смятам, че показахме по-добра игра през вторите 20 минути. Не считам, че е до мотивация. Ние имаме спад в играта, който е забележим. Имаме си нашите аргументи, само че е мъчно да се стартира по този начин и по-късно да се връщаш в мача. Имаме доста опитни състезатели и темперамент, който се демонстрира, само че в бъдеще не можем да разчитаме на това нещо. 

Ние говорехме, че тимът на Академик е един от най-хубавите при битките в нахлуване. Днес загубихме битката и се извадихме. Това беше доста огромен проблем. Продължаваме да работим и се надявам да се подобрим. Паузата за националните тимове я чакаме, само че идната седмица имаме три мача. Каквото би трябвало да създадем като треньорски щаб, ще създадем. Ще продължим да се подобряваме и да не демонстрираме такива игри, каквито демонстрираме в последните мачове. Тази година ние имаме за цел да бъдем най-хубави през месец май. Сега каквото се случва - случва, най-важното е през май да бъде в най-хубавото положение ”, сподели Киров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР