Помощник-треньорът на Динамо (Москва) Андрий Воронин се раздели с руския

...
Помощник-треньорът на Динамо (Москва) Андрий Воронин се раздели с руския
Коментари Харесай

Бивш нападател на Ливърпул: Не мога да работя в страната, която бомбардира родината ми

Помощник-треньорът на Динамо (Москва) Андрий Воронин се раздели с съветския клуб по взаимно единодушие, оповестиха и двете страни. " Динамо (Москва) и помощник-треньорът Андрий Воронин стигнаха до съглашение да разтрогнат контракта си по взаимно единодушие ", написаха от клуба на формалната си, без да прецизират претекстовете за раздялата.
 Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М)
Самият Воронин обаче изясни в детайли пред немския вестник " Билд " какво го е предиздвикало да напусне. " Не мога да работя в страната, която бомбардира родината ми. Напускаме Москва, до момента в който не са блокирали всичко. Не можем да кацнем в Дюселдорф, тъй че ще пътуваме през Амстердам. Майка ми, тъщата ми, брачната половинка и децата ми са тук. От четири дни се усещам доста зле. Когато виждам фотоси от родината ми, когато виждам новините... всичко ми наподобява доста нереално. Това е като филм на ужасите. Не мога да намеря думи ", разяснява някогашният нападател на.
 Андрий Воронин
" Путин желае да остане в учебниците по история, само че в никакъв случай няма да бъде там, с изключение на като нарушител. Много съм горделив със страната ми. Имаме красиви градове и огромни персони. Ще продължим да се борим и ще победим, само че цената ще бъде доста висока. Толкова жертви има... Живеем през 2022 година, не през Втората международна война. Имам другари в Харков, в Киев и в родния ми град Одеса. Искам да оказа помощ с пари или с каквото мога. Не знам дали би трябвало да го споделям, само че в случай че бях в Украйна сега, щях да съм с оръжие в ръцете ", споделя 42-годишният Воронин.
 Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) 1 март | 13:11 Още от Футбол свят  Директор на Манчестър Юн разгласи: Търсим нов непрекъснат управител Директор на Манчестър Юн разгласи: Търсим нов непрекъснат управител 1 март | 14:26 979 1  Шампионът на Дания поддържа Украйна по автентичен метод Шампионът на Дания поддържа Украйна по автентичен метод 1 март | 13:52 720 3  Шефът на съветския футбол резервира постовете си в УЕФА, настояват от Москва Шефът на съветския футбол резервира постовете си в УЕФА, настояват от Москва 1 март | 13:33 531 0  Именит някогашен национал на Съюз на съветските социалистически републики също постави униформа: Не ни трябват руснаци Именит някогашен национал на Съюз на съветските социалистически републики също постави униформа: Не ни трябват руснаци 1 март | 13:12 2106 3  Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) Гисдол напусна Локомотив (М), Воронин се раздели с Динамо (М) 1 март | 13:11 1665 0 Виж всички Водещи Новини  Започна последният Изпълком преди конгреса Започна последният Изпълком преди конгреса 1 март | 14:04 1664 12  Мъри: Притеснявам се да не се измести значимостта на мача за Купата на фона на дербито в неделя Мъри: Притеснявам се да не се измести значимостта на мача за Купата на фона на дербито в неделя 1 март | 14:03 2071 5  Лудогорец с следващ входящ трансфер, Лудогорец с следващ входящ трансфер, "орлите " взеха юношески национал на Израел 1 март | 12:01 7145 23  Левски разгласи привличането на Илиян Стефанов Левски разгласи привличането на Илиян Стефанов 1 март | 12:47 5919 20  Официално: Лудогорец показа бразилски нападател Официално: Лудогорец показа бразилски нападател 1 март | 11:19 6556 32 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР