Помощ, озаптете я! Спрете тази женица! Това чудо - Антония

...
Помощ, озаптете я! Спрете тази женица! Това чудо - Антония
Коментари Харесай

Помощ, озаптете я! Антония Петрова рязко откачи, изпляска...

" Помощ, озаптете я! Спрете тази женица! Това знамение - Антония Петрова ли е, Тоца ли е, изпляска крепко, не можем да я траем ", тези и надалеч по-цветисти мнения за брачната половинка на Ивайло Батинков се вихрят в мрежите, а повода е до болежка позната.



Става дума за манията на някогашната ни миска да бълва фотоси на себе си и височайшото си семейство в нета, само че не на кг, а с тонове. Особено в този момент, преди празниците, ситуацията е ужасно.



Тоца пусна поредност празнични снимки през вчерашния ден, само че не вкупом - о, не! Снимките бяха качвани една по една и над всяка от тях имаше един и същи текст (типично за нея, а и от кое място ще се сети да измисля разнообразни неща). На хората им писна, разбираемо, само че таман им олекна, че денят свърши и хоп - през днешния ден Тоцето ги подхвана още веднъж.



Същите фотоси, същия текст, същите високопарни излияния... Край няма, бе! Потребителите очевидно истерясаха и за енти път я напътиха към диалог със експерт, който да й " реши проблемите ".

" Ама това не е съответно, бе! Комплекси ли са, егоизъм ли е, егоцентризъм ли е... все тая. Важното е, че би трябвало да предстои на лекуване, щом е разказано в дебелите книги ", гневят се в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР