Помолиха ме колегите от другите партии и самият Вежди Рашидов.

...
Помолиха ме колегите от другите партии и самият Вежди Рашидов.
Коментари Харесай

Нинова: Днешното мнозинство беше необходимо, но няма да подкрепим правителство на ГЕРБ

„ Помолиха ме сътрудниците от другите партии и самият Вежди Рашидов. Те са решили по този начин, евентуално съм дала учредения да считат, че мога да го направя, че беседваме, че търсим решение, че бяхме диалогични, с цел да се откри този излаз от тридневния блокаж на страната ”. Това разгласи в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова откакто партията поддържа кандидатурата на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.
Прочетете още
Нинова обаче акцентира, че държавно управление с мандат на ГЕРБ, Движение за права и свободи или на „ Възраждане ” няма да поддържат. " Днешното болшинство беше належащо и наложително за България и българския народ ”, обоснова се водачът на Българска социалистическа партия. 

На въпрос за какво Българска социалистическа партия разменят съществени обвинявания с Политическа партия, Нинова разяснява: „ Предизвикани бяхме. Не през вчерашния ден за първи път, само че бяхме задоволително търпеливи и уважителни. Бяхме провокирани съответно от поканата за среща в зала „ Запад ” до момента в който течеше съвещанието на председателския съвет, и те знаеха. И изключително с намека, че ние в председателския кабинет вършим надали не подмолни сделки, прикрито от хората. Този намек беше мотив да си кажем някои истини ”, добави водачът на Българска социалистическа партия. По думите й искри сред левицата и Политическа партия няма, само че всеки си има позиции. " Социалната стратегия беше тяхно знаме в акцията им - приехме колегиално и възпитано, диалогично. Но вчерашното говорене, сочене с пръст и обвинявания за задкулисие преляха чашата ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР