Помогнах вчера на прокуратурата като подсказах, че има друго производство,

...
Помогнах вчера на прокуратурата като подсказах, че има друго производство,
Коментари Харесай

Демерджиев: Прокуратурата има капацитета да формулира обвинения на Велико Желев за АМ „Хемус“

Помогнах през вчерашния ден на прокуратурата като подсказах, че има друго произвеждане, което касае над 48 милиона предплатено разплатени за един от ЛОТ-овете на Автомагистрала „ Хемус “.

Това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев във връзка със арестувания строителен предприемач Велико Желев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Ако прокуратурата направи нужното, сплоти всички материали, които ГДБОП е изработил и предал в прокуратурата, мисля, че те са способни и имат потенциала да формулират надлежните обвинявания, които да устоят и да доведат до продължение на ограниченията “, акцентира министър Демерджиев. Въпреки, че помоли тематиката за обвиняванията да бъде оставена на терена на прокуратурата, вътрешният министър изясни, че тази заран е пропуснал поради съвещанието на Министерския съвет да се запознае с отчета и няма настояща информация за другите две лица, които се търсят във връзка със случая.

Във връзка със взаимната работа на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата по отношение на купения и корпоративния избор, министър Демерджиев означи, че няма юридическо съображение да се подпише съглашение сред двете институции и това доста добре го знае както прокуратурата, по този начин и основният прокурор Иван Гешев. „ Работим дружно с прокуратурата по тези проблеми и доказахме на предходните избори, че можем да работим дружно и ще работим дружно. Отново наблягам – декларирали сме ясна воля да работим взаимно с прокуратурата и показахме през тези 7 месеца, че това са действителни дейности, непрекъснато сме във взаимоотношение, голям брой общи акции организирахме “, съобщи още министърът на вътрешните работи и заключи, че това няма да попречи да бъдат ефикасни при противодействието на купения и корпоративния избор. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР