Помните ли Венета Костова? Тя бе една от участничките в

...
Помните ли Венета Костова? Тя бе една от участничките в
Коментари Харесай

Венета Костова от "Ергенът" си смени името

Помните ли Венета Костова? Тя бе една от участничките в първия сезон на „ Ергенът ”.  Костова не съумя да завоюва сърцето на ергена – Виктор Стоянов, само че съумя да се изложи с непрекъснатите си разгулен изцепки в шоуто.

Венета остави много спорно мнение за себе си с присъединяване си в сантименталното предаване. След шоуто Костова показа, че е имала мъчно детство и мечтае за грижлив брачен партньор и две деца. Но към момента търси верния мъж, с който да сътвори семейство.  

Засега тя към момента не е срещнала любовта на живота си и интензивно търси верния мъж. А отчаянието и неналичието на половинка завеждат Венета при гадателка, която й споделя, че ще се омъжи за помак.

Костова научава още, че в предходния си живот се е казвала Йълдъз (което значи „ звезда ”). Името толкоз доста харесва на Венета, че тя взема решение да го добави в Инстаграм.

Венета споделя, че към момента не е срещнала бъдещия си мъж, само че е безапелационна, че не би го посочила в общественото пространство. Тя споделя, че сега не работи, а се е „ отдала на отмора ” и обикаля разнообразни дестинации, а кой заплаща скъпите й екскурзии, остава загадка.

Източник: ladyzone.bg 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР