Помните ли поп фолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната

...
Помните ли поп фолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната
Коментари Харесай

Щерката на Мая и Магапаса, пръска убийствен сексапил в Лас Вегас

Помните ли поп фолк дуото Мая и Магапаса? Е, тяхната щерка се оказа същинска хубавица. Кристиана живее в Щатите дружно с майка си и макар че не е от най-активните в обществените мрежи, понякога въпреки всичко споделя по някой различен кадър.

От постовете й прави усещане и друго - че младото момиче живее в същински разкош, носи скъпи тоалети и аксесоари, скъпи часовници и ръководи неповторим автомобил.

Щерката на поп фолк легендите е на 23 години, живее в Лас Вегас, където е майка ѝ Мая, и има над 14 хиляди почитатели в Instagram.

 undefined

От фотосите в профила й става задоволително ясно, че Кристиана е същинско копие на именитата си майка, също така е и дългокрака като нея. Но евентуално за изненада на мнозина - не е избрала пътя на музиката за своя реализация. Вместо това Кристиана се занимава с мода, а настрана пее, написа и песни, само че също по този начин учи в лицей и работи.

 undefined
Засега не излиза наяве дали хубавицата има другар, защото в профила й няма фотоси от сходен темперамент, само че поради всичко, което съставлява, надали й е мъчно да открие своя желан мъж.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР