Помните ли онзи култов фен на Миньор (Перник), който преди

...
Помните ли онзи култов фен на Миньор (Перник), който преди
Коментари Харесай

Но стига ми тая награда, за Левски да няма награда!

Помните ли оня паметен почитател на Миньор (Перник), който преди години изрече този безконечен лаф? Едва ли този твърд ентусиаст е предполагал, че словата му ще се трансфорат в " знак верую " за всички тези, които по една или друга причина не обичат Левски.

Е, нощес всички имаха мотив за наслада, защото поредна неволя сполетя " синия " клуб. От " Герена " удариха нова греда в стремежите си за финансово прераждане, откакто Драган Шолак взе решение да се откаже от придобиването на контролния пакет акции. Левскарите получиха гласовит пестник в мразовития 13 февруари, който този път може да има надалеч по-големи последствия от фиаското с измисления воин Джоузеф Диксън.
 Фенове на Левски желаеха незабавна среща със Сираков
Фенове на Левски желаеха незабавна среща със Сираков

Става въпрос за Сдружението " Левски на левскарите "

Тъжното е, че този път всичко беше истина и зарди това горчилката е повече!

Както писах и при започване на декември, " притискане на ръцете " е имало, само че...

Левски още веднъж си изпати от странични фактори. За последното десетилетие ръководещите гранда го захвърлиха в потъващите пясъци на политическото задкулисие. Всички зависимости от този или оня направиха по този начин, че тежките окови крепко да оставят " сините " в полуживо положение.

След събуждането от кошмара, идва времето и за ужаса нескрито. Поне към днешна дата, Левски няма даже проект за избавление. От стадий " отиваме в Дубай " и " няма да продаваме главните си футболисти ", стигнахме до " подуенският мрак ".

Свежи средства могат само да бъдат набавени посредством продажба на съществени играчи. Сега обаче грандът ще бъде в неизгодна позиция. Едва ли Сочи ще вади тлъсти пачки за Кордоба, а американци и араби сигурно ще желаят Сонко " на промоция ".

И към този момент да се търси помощ от почитателите не върви. Хората издадоха и последния си лев за държането на клуба малко над повърхността през последните две години. Повече обаче е излишно, а и срамно, един от най-обичаните тимове на Балканите да проси ежемесечно от своите последователи. Тяхната работа е да бъдат коректив и поддържат от трибуните, само че не и безконечна " финансова инжекция ". Сдружението " Левски на левскарите " пък няма нужния кадрови капацитет, с цел да обезпечава нужното.

Остава генералният спонсор. Благодарствените хвалби през седмица мъчно ще не престават още дълго, не и в случай че от " Палмс Бет " не поемат контролния пакет акции. А дали това ще се случи е много под въпрос.
 Мъри: Това, което не ни убива, ни прави по-силни, значимото е да сме живи и здрави
Мъри: Това, което не ни убива, ни прави по-силни, значимото е да сме живи и здрави

Хасковският експерт е метафизичен надъхан

Отново всичко опира до Наско Сираков. Президентът се връща на изходната позиция от лятото на 2020 година. " Синята " реликва би трябвало да се опази, само че има ли сили Вълка да освободи Левски от тежкото завещание. Скептичен съм! Но виновността не е в него. Заслугата за следващия разпад на гранда е всеобща. На всички тези управленци " левскари ", които през годините помагаха ли, помагаха...

Оттук насетне пътят е стремително надолу. Нека си го признаем. Негативен нюанс ще има и върху представянето на футболния отбор. А когато си в серия от мачове без победа и все по-далеч от местата в евротурнирите, управническите неразбории не са най-хубавото лекарство за изплъзване от безизходицата.

14 февруари е празник любовта. Именно тя е в основата на това Левски към момента да го има. Но ще бъде ли задоволително мощно това велико възприятие, с цел да " излекува " новите " сини " рани, ще покаже не времето, а точните управнически решения.
 Илиана Раева даде кураж на
Илиана Раева даде кураж на " синя " България с фраза на Наполеон

Вижте какво написа Илиана Раева в обществените мрежи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР