Помните ли мускулестия културист Тихомир Рангелов, който участва преди две

...
Помните ли мускулестия културист Тихомир Рангелов, който участва преди две
Коментари Харесай

Културистът Тихомир от „Фермата” вече е жена, представя се като Мелиса

Помните ли мускулестия културист Тихомир Рангелов, който взе участие преди две години в тв риалитито „ Фермата ”? Е, 110-килограмовата машина Тишо към този момент го няма. Мачото шокиращо за мнозина разгласи, че към този момент се усеща жена и подхваща стъпки за метаморфозата си. Той е трансформирал името си на Мелиса Рангелова и приказва за себе си в женски жанр.

Тихомир се трансформира в Мелиса и разгласи за смяната в обществените мрежи, а повече за своя преход (т.нар. transition) ще опише в идващите дни във Facebook. Познатият до наскоро като мъж субект разгласи, че е транс, а до каква степен ще му стигне куражът да промени тялото си не можем да гадаем. Като първа стъпка от метаморфозата си, още в края на предходната година той подхванал фрапантно намаляване. За 6 месеца съумял да смъкна 30 кг. Трябва да смъкне още 7-8, с цел да добие мечтаните от него размери. След това най-вероятно ще стартира процедура по слагане на силиконови импланти, с цел да има апетитни гърди. 

„ Истината е, че доста дълги години отлагах това и в този момент последвам сърцето си същински . Осъзнавам, че съм тръгнала по много сложен и дълъг път ”, споделя Тишо, който единствено до преди месеци изглеждаше като твърд мъжага, а към този момент приказва за себе си в женски жанр.

„ Още от дребна се усещах друга , играех си с кукли, харесвах женски облекла, само че от момента, в който започнах да се занимавам с културизъм и затова химия и надпревари, неприятният резултат на тестостерона, който всеки бодибилдър приема, замаскира моята действителна същина и еднаквост. Аз взимах тестостерон дълги години поради надпреварите и тъкмо това подтискаше женското в мен. Но когато дремя, в съня си постоянно съм жена. Това постоянно е било прикрито надълбоко в мен ”, изяснява Тихомир. Преди 2 години той впечатли феновете във „ Фермата ” с признанието, че е гей. Здравият мъж се озънал малко преди този момент и се впусна по отношение на дебютиращия фолк артист Стамбини, писа Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР