Помните ли фолк изпълнителката Татяна, една от звездите на Пайнер?Ще

...
Помните ли фолк изпълнителката Татяна, една от звездите на Пайнер?Ще
Коментари Харесай

Няма да повярвате с какво се занимава поп-фолк певицата Татяна

Помните ли фолк изпълнителката Татяна, една от звездите на Пайнер?

Ще се изненадате с какво се занимава тя през последните месеци!

Татяна несъмнено е една от певиците, която може да се похвали с съвършено тяло и точно по тази причина е решила да развива себе си и отвън музиката.

Сексапилната пайнерка е взела решение да се погрижи за тялото и либидото на мъже и дами, с което изненада почитателите си в обществените мрежи.

Татяна е пуснала на пазара своя линия здравословни чайове, които са за положително либидо и супер тяло. Според описанието на продуктите, те ще ви оказват помощ да изчистите организма и постигнете мечтаните килограми.

" Вече 13 години здравословният метод на живот е мотото, с което се разсънвам всеки ден! Спортувам интензивно няколко пъти седмично, само че главен фактор за моята визия е какво приема тялото ми. Хранителният режим е доста значим за моето тяло, кожа и лице. Щастлива съм, че в годините, в които извайвах моята визия ми се довериха доста хора с разнообразни проблеми и всеки един от тях искаше да реализира внушителни резултати. Доста дълго време мислих какво да направя, с цел да съм потребна за себе си и всички хора, които в забързаното си всекидневие да са здрави, енергични и в съвършена форма. “, споделя изпълнителката.

Вижте по какъв начин наподобява тя сега:

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР