Помните ли едно от най-големите разкрития от живота на известните

...
Помните ли едно от най-големите разкрития от живота на известните
Коментари Харесай

Ето какво се случва със сина на Стефан Данаилов

Помните ли едно от най-големите разкрития от живота на известните в България - това, че легендата на българското кино Стефан Данаилов има извънбрачен син от актрисата Ирен Кривошиева?

 Владимир Данаилов влезе под светлината на прожекторите през 2012 година, когато стана участник в риалитито VIP Brother дружно с майка си. Днес младото момче към този момент е пораснал мъж, който несъмнено има с какво да се похвали.

Когато участваше във VIP Brother Владимир, който е приключил стопанска система във Флорида, казваше, че за него американската фантазия е американската лъжа и не си коства “човек да се продава за това ”, само че наподобява животът е трансформирал мнението му, тъй като сега Влади е преуспяващ доктор в Америка, пише edna.bg.

36-годишният правоприемник на Стефан Данаилов работи като лекар в болница в град Хънтингтън в щата Западна Вирджиния. Кариерата му върви повече от успешно и неотдавна Влади даже е имал достойнството да бъде на корицата на здравно списание, облечен в докторската си униформа.

През 2022 година Владимир взе диплома за общопрактикуващ доктор от американския университет „ Маршал “, като в този момент специализацията му продължава в областта на нефрологията. 

Когато Влади споделил с татко си за решението си да учи медицина, Ламбо бил извънредно горделив и благополучен от желанието на наследника си да поеме по този сериозен път в живота. Приживе екранният майор Деянов нееднократно е споделял, че майка му Евдокия преди време също доста желала и упорствала той самият да стане лекар.

Макар и напълно нов кадър в медицината, Влади е извънредно почитан от своите пациенти, а и от управлението на болничното заведение. Често дава изявленията на тематика опазване на здравето и се е трансформирал в същинска сензация. Синът на Ламбо е почнал професионалния си стаж като доктор и с доста положително възнаграждение, което му е разрешило да си купи къща, в която към този момент живее дружно със брачната половинка си Виктория.

 undefined

Нито стотинка от приходите си обаче Влади не пилее на вятъра, защото се постанова за изплаща студентски заем, който изтеглил, преди да започва образованието си по медицина, защото в оня миг не е можел да си разреши скъпите академични такси. След като обаче завърши специализацията си по нефрология, той към този момент ще има правото да практикува освен в болничното заведение, а и да отвори собствен частен кабинен в Америка, което фрапантно ще усили и приходите му.

Колкото до това дали ще се върне в България, с цел да работи у нас, Влади счита, че това няма по какъв начин да се случи. Плановете със брачната половинка му Виктория, която е детски възпитател, са скоро да основат и свои наследници.

Двамата влюбени се венчаха на скромна женитба в Америка на рождения ден на Стефан Данаилов – 9 декември през 2017 година Тогава Ламбо не съумя да участва персонално на церемонията поради влошеното си здраве, само че изпрати дарове и даде благословията си на младите.

Приживе Стефан Данаилов почиташе и обичаше своята снаха, която е американка. Скромната Виктория е огромната обич на Влади, водил я е няколко пъти в България. За последно двамата успяват да се приберат на родна земя преди около една година, с цел да уредят някои финансови каузи. Владимир наследи огромна сума от наследството на татко си, а средствата преуспяващият млад лекар вложил в устройването на живота си в Щатите.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР