Помните ли детето чудо Джералдин от втория сезон на Игри

...
Помните ли детето чудо Джералдин от втория сезон на Игри
Коментари Харесай

Детето чудо на Игри на волята: какво се случва с Джералдин след предаването

Помните ли детето знамение Джералдин от втория сезон на " Игри на волята "? Най-младият участник в историята на предаването, която запомнихме с необятна усмивка и аналитична мисъл, се включи в кастинг борба за сезон All Stars, която печели против Габриела Олимпиева.

Тя споделя, че е получила огромен прилив на сила, когато още веднъж е стъпила на Арената и признава, че откакто е напуснала втория сезон на " Игри на волята "  често е сънувала по какъв начин играе борби. Издава, че при присъединяване си в All Stars счита да заложи на безусловно същото, на което заложи и в нейния сезон, а то е да минава през всяко предизвикателство с усмивка.

Вижте какво още сподели чаровната Джери в изявлението с нея:

ВЪПРОС: Какво беше чувството да стъпиш още веднъж на Арената?

ОТГОВОР: Почувствах толкоз огромен прилив на сила. Толкова доста мемоари връхлетяха в главата ми, когато стъпих на Арената. Наистина се почувствах доста жива и подготвена просто да се развличам и насладя на всяка една секунда.

ВЪПРОС: Мечтаеше ли да се върнеш в " Игри на волята "?

ОТГОВОР: Честно казано, откакто напуснах " Игри на волята ", доста пъти съм си представяла и даже сънувала по какъв начин играя борби, по какъв начин още веднъж ми се случва това премеждие, тъй че това в действителност е следващата сбъдната фантазия за мен.

ВЪПРОС: Кой участник от твоя сезон не искаш да видиш в All Stars?

ОТГОВОР: Честно казано съм си в положителни връзки с всички и в действителност бих се зарадвала да видя всеки. Все отново... като сме си от един сезон допускам, че ще се поддържаме. От позиция на конкуренция... считам, че това ще са хората, които стигнаха до финала, само че и несъмнено Любо, Влади, Ванчето, Йоанка, Сузи.
                             

ВЪПРОС: Какво смяташ за Ваня като състезател в " Игри на волята "?

ОТГОВОР: Ваня е един от най-силните играчи в нашия сезон и в действителност доста я одобрявам като човек, тъй че я считам за много мощна конкуренция.

ВЪПРОС: Как си представяш, че ще наподобява играта в All Stars?

ОТГОВОР: Определено считам, че в All Stars конкуренцията ще бъде доста мощна. Ще бъдат най-силните играчи от всички сезони. Освен това, игрите ще са сигурно на някакво друго равнище. Ще са доста тежки физически...умствени... от трета позиция. Конкуренцията ще прави доста обединения, ще има доста подмолни игри, в които аз не знам дали тъкмо ми е силата, тъй като съм много открита. Останалите пък могат да имат някакви запаси към хора, които в предходни сезони са правели някакви интриги или са предавали приятелите си, тъй че несъмнено ще е много мъчно.
                             

ВЪПРОС: Би ли заложила на друга тактика в All Stars?

ОТГОВОР: Определено, в случай че вземам участие в All Stars считам да заложа на безусловно същото, на което заложих и в моя сезон, а то е да минавам през всяко предизвикателство с усмивка. Оттам нататък, несъмнено, няма да играя и подобавам наивно към обстановките, само че не считам да трансформирам нещо в своята игра. В последна сметка стигнах до финалите и малко не ми доближи, с цел да стигна и до огромния край.

ВЪПРОС: Как се разви животът ти след " Игри на волята "?

ОТГОВОР: След Игри на волята ми се наложи да завърша учебно заведение и аплайвах за университет в Съединени американски щати. Приеха ме в Duke, който се намира в Северна Каролина и има собствен кампус в Китай, покрай Шанхай. В момента се върнах от Китай, откакто там прекарах повече от 9 месеца отвън България. В момента ми следва още веднъж да отпътува за Китай след няколко дни. През втория учебен срок на идната година ще бъда в Съединени американски щати, тъй че сега изучавам, пътувам, уголемявам светогледа си и се обогатявам, тъй че считам да бъда още по-добре готова за един възможен All Stars.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР