Помните ли, че в мониторинговия доклад на ЕС се говореше

...
Помните ли, че в мониторинговия доклад на ЕС се говореше
Коментари Харесай

Общински съветник: Ким Чен Ун може да завиди на подмазвачеството и покорството у нас

" Помните ли, че в мониторинговия отчет на Европейски Съюз се говореше за централизация на медии в олигарси?
Е, Пеевски си продал вестниците дружно с Нова телевизия, която сякаш беше на Домусчиев.
Бойко пробва отново да извърши рекомендациите на Европейски Съюз, само че единствено наужким. Всички знаем какво съставляват " Монитор " и " Телеграф ", във Facebook.
" В същото време Герб прокарва в преходни и заключителни разпореждания на различен закон, ремонти в интерес на опазване на постройката, която Доган населява на Росенец, но по този начин нескопосано написани, че единствено оставаше да посочат обекта, който в действителност би трябвало да се резервира.
 Стела Николова: Управляващите си мислят, че нашият народ се продава Стела Николова: Управляващите си мислят, че нашият народ се продава
" Знаете ли кое е най- тъжното? Най- тъжното е, че ръководещите си мислят, че нашият народ се продава. За служби, заплати, парцели и спок...
Бойко посетил Бачковския манастир и там забили камбаните от наслада, тъй като дал от нашите пари. Богоугодно дело приключил, изяснява едно отче на мирянката Вера Петрова, която тактично му изяснява, че не се прави по този начин.
Лудостта на култа към личността е жива у нас в 21 век и Ким Чен Ун може единствено да завиди на такова подмазвачество и смирение от едни хора, които сякаш живеят в свободна и демократична страна от Европейски Съюз.
Не им ли е неловко на тези хора, които се хвърлят в краката на Борисов и протягат шия да му целунат ръка?
Не ми се мисли какво е в главата на Борисов при сходни осъществявания от страна на хора, които би трябвало да пазят духовността, а се проскат по очи, метафорично към този момент пред един, би трябвало национален прислужник. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР