Помещенията под новата трибуна Бесика на стадион Локомотив вече са

...
Помещенията под новата трибуна Бесика на стадион Локомотив вече са
Коментари Харесай

Фен магазин, пъб и музей в новата трибуна Бесика

Помещенията под новата естрада Бесика на стадион Локомотив към този момент са остъклени. По план там ще се обитава клубния музей на черно-белия клуб. Ще има още почитател магазин и пъб. Успоредно с това върви и завършването на бранша, на който ще бъде агитката.

Трибуна Бесика се чака да бъде подготвена и да приема почитатели за началото на състезание 2022-2023 г.г. Строителите от компания Рудин почиваха единствено в най-студените дни от зимата и употребяват оптимално по-топлите, с цел да работят на обекта.



Междуввременно управлението на Локомотив получи наставления какво би трябвало да усъвършенства в инфраструктурата към новия бранш за гостуващи почитатели. Комисията с специалисти от общината, регионалната администрация, пожарната и полицията инспектира стадиона по отношение на лиценза за 2022 година
" Ще бетонираме специфична пътека за почитателите и ще премахнем насъбраната пръст наоколо до бранша и считам, че няма да има проблем с лиценза ", разяснява кметът на Южен Костадин Язов, който дава отговор за строителните действия на Лаута от името на общината. Тази комисия би трябвало да изпрати мнение на БФС за приемане на лиценз.
Свързани вести Наляха още една плоча на естрада Бесика Строежът на "Бесика " е обезопасен, подготвен е за мачове Трансферна бомба на Лаута: Локо притегли юношески национал ВИДЕО
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР