Полузащитникът Тони Кроос, който се отказа от националния отбор на

...
Полузащитникът Тони Кроос, който се отказа от националния отбор на
Коментари Харесай

Тони Кроос страда от факта, че не е на Мондиала

Полузащитникът Тони Кроос, който се отхвърли от националния тим на Германия през предходната година, призна, че му липсва тръпката от това да играе на международното състезание по футбол.

32-годишният халф на Реал Мадрид обаче не сподели нищо за вероятно завръщане в състава на Бундестима, Кроос разяснява дружно с брат си Феликс в подкаста им Einfach mal Luppen представянето на немския отбор в първите два мача от международното състезание в Катар, в които четирикратните международни първенци записаха загуба с 1:2 от Япония и тъждество 1:1 с Испания.

" Ако не усещаш тръпката от играта като футболист, може е време да се откажеш. При мен обаче не е по този начин и несъмнено ме боли от това, което видях ", разяснява Кроос, който през 2014 година завоюва международната купа на шампионата в Бразилия.

" Аз към момента играя постоянно и мисля, че се оправям сносно, тъй че бих бил от изгода на тима ", сподели Кроос.

" В отбора има чудесни момчета и те знаят, че могат да играят и по-добре. Те са наясно с този факт и не е нужно да вършим нещастия от резултатите досега ", съобщи още халфът на Реал.

Той обаче не е удовлетворен от стила на игра на Германия, макар че множеството медии в страната похвалиха играчите на старши треньора Ханзи Флик за представянето им против Испания.

" Много рядко успявахме да се оправим с испанската преса. Почти в никакъв случай не съм виждал вратарят Мануел Нойер да изритва толкоз доста топката напред ", приключи Кроос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР