Полузащитникът Николо Барела беше заснет как пристига, за да се

...
Полузащитникът Николо Барела беше заснет как пристига, за да се
Коментари Харесай

Хитов италиански национал минава прегледи в Интер

Полузащитникът Николо Барела беше сниман по какъв начин идва, с цел да се подложи на втори тур медицински прегледи преди прехвърлянето си от Каляри в Интер.

Сделката сред двата клуба стана допустима едвам през последните дни, когато беше реализиран забележителен пробив в договарянията, другояче проточили се към този момент съвсем 2 месеца. Очаква се „ нерадзурите” да заплатят 45 милиона евро за 22-годишния състезател.

В петък Барела мина сполучливо първата серия от проучвания, а през днешния ден се яви в офисите на Италианския олимпийски комитет за повторни проби. Едва тогава той ще може публично да парафира с „ нерадзурите”, за които би бил четвърто ново попълнение за лятото след Диего Годин, Валентино Лазаро и Стефано Сенси.

„ Скай Италия” твърди, че въпреки официално Барела да се води преотстъпен в Интер за сезон 2019/2020, в края на акцията за гранда поражда обвързване за покупка против 45 милиона евро плюс бонуси. „ Гадзета дело спорт” разрушава сумата по леко по-различен метод – 10 милиона евро за наема и наложителна покупка против още 35 милиона.

Nicolò Barella è pronto per l’Inter: via alle visite mediche ⚫️

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР