Полузащитникът Наби Кейта, който ще премине в Ливърпул в края

...
Полузащитникът Наби Кейта, който ще премине в Ливърпул в края
Коментари Харесай

В Лайпциг недоволстват от бъдещата придобивка на Ливърпул

Полузащитникът Наби Кейта, който ще премине в Ливърпул в края на сезона, получи солидна порция рецензии от своя треньор в Република България Лайпциг Ралф Хазенхютл. Наставникът въобще не е удовлетворен от фрапантния спад във формата, който се следи при гвинееца от началото на календарната година.

Лайпциг съсече януарските мераци на Ливърпул за Кейта

Двата клуба прецизираха прехвърлянето още предишното лято, като в края на сезон 2017/2018 мърсисайдци ще платят 48 милиона паунда за подписа на 22-годишния състезател. Говореше се, че те даже са пробвали да привлекат Кейта още през януари против възнаграждение на спомагателни 18 милиона паунда, но този вид срещна корав отвод от страна на Лайпциг.

Може би тази развръзка е оказа своето въздействие върху представянето на Кейта, а Хазенхютл бе първият, който публичо съобщи, че не е удовлетворен от своя футболист. „ Наби не е по този начин непрекъснат през тази година, както беше през миналата”, регистрира треньорът.

В Лайпциг се оказаха "тролове ", фино жегнаха Ливърпул

„ Важно е той да върне упованията си към естествените равнища. Аз не съм от хората, които стимулират посредством боязън. Не считам незабавно да го изваждам от състава по класическата скица. Не съм от този вид хора, които нон-стоп сритват футболистите си”, добави Хаз
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР