Полузащитникът на Тотнъм Деян Кулушевски поднови тренировки и е близо

...
Полузащитникът на Тотнъм Деян Кулушевски поднови тренировки и е близо
Коментари Харесай

Конте: За всички е трудно да играят през 3 дни

Полузащитникът на Тотнъм Деян Кулушевски възобнови тренировки и е покрай завръщане на терена, до момента в който Лукас Моура е изцяло възобновен и може да играе още на следващия ден против Айнтрахт Франкфурт в Шампионската лига, сподели мениджърът Антонио Конте на конференцията преди мача.

Кулушевски не е играл за Спърс, откогато получи травма в подколенното сухожилие по време на задължения с шведския народен тим предишния месец, като Моура също отсъства дълго време заради проблем с прасеца.

" Мисля, че Деки е съвсем подготвен. Вчера той беше на ядрено-магнитен резонанс и резултатите са позитивни, само че е рано да играе на следващия ден, тъй като съществува 5 % риск. Не желая да поемам риск, тъй като Деки е значим състезател за нас. Мисля, че против Евертън в събота ще може да играе ", разяснява Конте.

22-годишният футболист беше основна фигура в офанзивата на Спърс, съдействал с три асистенции и гол във всички надпревари този сезон.
Победа против Айнтрахт вкъщи ще приближи Тотнъм една крачка по-близо до класиране за осминафиналите.

" Трудно е за всички, да играеш на всеки три дни. Трябва да управляваме обстановката по най-хубавия вероятен метод. Трябва да има ротации, само че в това време са нужни и резултати, тъй като в противоположен случай има рецензии ", добави Конте.

Капитанът на Тотнъм Хари Кейн се надява най-накрая да открие головата си сметка в Шампионска лига този сезон.

" Това е в действителност значим мач. Разбира се, от персонална позиция желая да вкарам във всеки мач. Надявам се на следващия ден вечер да мога да се разпиша. Във Висшата лига имам осем гола в девет участия и бих желал да отбележа в Шампионската лига ", сподели Хари Кейн.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР