Полузащитникът на Рома Брайън Кристанте е уверен, че вълците имат

...
Полузащитникът на Рома Брайън Кристанте е уверен, че вълците имат
Коментари Харесай

Браян Кристанте вярва, че Рома има сили да отстрани Фейенорд

Полузащитникът на Рома Брайън Кристанте е убеден, че " вълците " имат сили да отстранят Фейенорд, макар провалянето с 0:1 в първия мач предходната седмица. Реваншът на " Олимпико " от четвъртфиналите в Лига Европа е на следващия ден на " Олимпико ". 

" Знаем, че изиграхме отличен мач преди седмица, макар отрицателния резултат. Утре би трябвало да продължим по този път и да играем още по-добре ", сподели Кристанте на конференцията преди мача. 

" Чувствам се добре и по-важното е, че се усещам подготвен. Искаме да спечелим вкъщи и да продължим напред. Опитвам се да дам своя принос към тима, постоянно се пробвам да дам най-хубавото, на което съм кадърен. Какво се промени в Рома? С идването на семейството Фридкинс всичко се усъвършенства. Те трансфораха Рома в страховит клуб с един от най-великите треньори в света. С Матич се разбираме все по-добре на терена. Колкото повече мачове играем дружно, толкоз се усъвършенства синхрона и дейностите стават автоматизирани ", сподели още Кристанте.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР