Полузащитникът на Милан - Исмаел Бенасер, се завърна срещу Фиорентина

...
Полузащитникът на Милан - Исмаел Бенасер, се завърна срещу Фиорентина
Коментари Харесай

Бенасер: Златан иска да сме безгрешни, пробив в ШЛ не е невъзможен

Полузащитникът на Милан - Исмаел Бенасер, се завърна против Фиорентина в Серия А и ще е разполагаем на Стефано Пиоли за реванша против Тотнъм в сряда. Алжирецът съобщи, че знае, че ще бъде мъчно, само че не и невероятно „ росонерите “ да създадат пробив в шампионата.

" Виждаме къде бяхме преди три години и къде сме в този момент. Логично е този клуб да отиде още по-напред. Лично аз желая точно това. Това е желанието и на групата. Разглеждайки задачите преди три години, тогава говорихме за завръщане в Шампионска лига в идващите три сезона. Нашата цел беше да се класираме в топ 4 на шампионата, успяхме да спечелим и Скудетото. Когато работите интензивно, постигате резултати. Трябва да създадем още повече ".

" Много съм благополучен да имам водач като Златан в тима. Той изисква от нас да прекосяваме лимита си, не се позволяват неточности от никой. Това също е основна част от нашия триумф през тези години. В персонален проект се разбираме доста добре. Дава ми доста препоръки, той е в действителност добър човек. Гордея се, че споделям съблекалнята с него ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР