Полузащитникът на Лудогорец Каули Оливейра сподели след победата с 4:1

...
Полузащитникът на Лудогорец Каули Оливейра сподели след победата с 4:1
Коментари Харесай

Каули: Днес показахме истинското си лице

Полузащитникът на Лудогорец Каули Оливейра показа след успеха с 4:1 над Арда, че през днешния ден отборът му е посочил същинското си лице. Именно бразилецът бе определен за Играч на мача, в който се отличи с две асистенции и гол.

„ Днес показахме нашето лице, което не демонстрирахме в последните два мача. Загубихме последните два мача и бе значимо да спечелим през днешния ден. Да, ние желаеме да приключим сезона добре. Както споделих в последните два мача направихме много неточности, не бяхме на 100% и през днешния ден задачата ни бе да изправим тези неточности. Ние постигнахме нашата съществена цел, станахме първенци за десети път, само че сигурно не можем да играем както играхме против Локомотив Пловдив и ЦСКА. Трябва да трупаме опит и убеденост за идващия сезон. Нашата цел е да играем в Европа ”, показа той.

„ Щастлив съм, че в последните няколко два дуела бях във форма и играх добре. Със сигурност мога да подобря представянето си и ще се опитам да го направя. Аз съм благополучен в Лудогорец, уповавам се идващият сезон да бъде по-силен за мен и Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР