Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро не скри своята радост след

...
Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро не скри своята радост след
Коментари Харесай

Кампаняро: Трябва да направим добри мачове в Лига Европа

Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро не скри своята наслада след триумфа на " орлите " над Торпедо Кутаиси в Лига Европа и класирането на разградчани в групите на Лига Европа.

" Много съм благополучен, знаехме, че ще бъде сложен мач. Влязохме с добра душeвност и дух за победа. На процедура в действителност е за първи път, в който въвеждам два гола в един мач в цялата си кариера. Специален ден за мен, ще го запомня за постоянно. Радвам се, че се класираме за групите в на Лига Европа ", разяснява Кампаняро.

" Първият гол е една обстановка, която ние тренирахме. Благодарение на Вандерсон вкарах своя гол и съм доста признателен. Вторият гол беше също с негова асистенция, за което му благодаря. Не се случва във всеки мач Вандерсон да асистира, а аз да вкарам два гола. След края на на мача осъзнах, че съм вкарал два гола. "

След едно от попаденията си Кампаняро изрази насладата си, поставяйки топката под фланелката си, с което подсказа, че брачната половинка му е бременна с второто им дете.

" Моята брачна половинка е бременна. Очакваме второто си дете през декември. Тези голове бяха за моето семейство. Много специфичен ден за мен. Бяхме доста съсредоточени. Искахме доста да играем в групите на Лига Европа, за жалост не успяхме да влезем в групите на Шампионската лига. Със сигурност не желаеме единствено да участваме, желаеме да създадем положителни мачове ", показа още Кампаняро.

 Лудогорец е в груповата фаза на Лига Европа след нов триумф над Торпедо (Кутаиси)
Мисията изпълнена: Лудогорец се класира за груповата фаза на Лига Европа!

" Орлите " разрушиха Торпедо (Кутаиси) с 4:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР