Полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара поднови тренировки и е част

...
Полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара поднови тренировки и е част
Коментари Харесай

Тиаго обнадежди Ливърпул преди двубоя с Наполи

Полузащитникът на Ливърпул Тиаго Алкантара възобнови тренировки и е част от групата от 21 футболисти, които отпътуваха с тима за срещата от група " А " на Шампионската лига по футбол против Наполи, осведомиха от клуба на официалния си уебсайт.

" Тиаго тренира в два следващи дни и е подготвен. Предстои да забележим какъв брой дълго може да играе ", сподели мениджърът Юрген Клоп преди конфликта.

Капитанът Джордан Хендерсън обаче продължава да бъде в лазарета поради контузия, която получи при триумфа над Нюкасъл предходната седмица. Английският национал ще бъде разполагаем след паузата за мачовете на националните тимове. Фабио Карвальо и Къртис Джоунс също не отпътуваха за Италия.

" Първоначално Къртис имаше болки в костица край пищяла. Уж мина и той тренира два пъти, само че след това отново усети напрежение. Не е кой знае какво, само че е задоволително съществено, с цел да го извадим от подготвителния развой ", сподели още Клоп. " Фабио пък получи проблем в бедрото. Той върви обикновено, само че няма по какъв начин да тренира. Надявам се да бъде подготвен за уикенда, само че не мога да подсигурявам това на 100 % ", приключи Клоп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР