Полузащитникът на Ливърпул Джордан Хендерсън е приел оферта от Ал-Итифак,

...
Полузащитникът на Ливърпул Джордан Хендерсън е приел оферта от Ал-Итифак,
Коментари Харесай

В Саудитска Арабия: Джерард иска Мане и Хендерсън, англичанинът прие

Полузащитникът на Ливърпул Джордан Хендерсън е приел оферта от Ал-Итифак, заяви журналистът Фабрицио Романо.

Според източника 33-годишният англичанин се е схванал за контракт със саудитския клуб. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп утвърди напускането на играча.

По-рано беше обявено, че основател на прехвърлянето на полузащитника е новият старши треньор на Ал-Итифак Стивън Джерард, който игра с Хендерсън за Ливърпул.

Друг някогашен съотборник на сегашния капита на Ливърпул – Садио Мане, също е в трансферните проекти на арабския отбор.

В Германия оповестиха, че от Байерн (Мюнхен) към този момент са съобщили на сенегалския си нападател, че повече няма да се разчита на него и той може да си търси нов тим.

Мане, който изигра единствено един сезон в Байерн, откакто бе притеглен топчно от Ливърпул при започване на юли 2022 година против 41 млн. евро, изигра за Байерн 38 мача във всички шампионати, в които вкара 12 гола и направи 6 асистенции.

Договорът на Мане с клуба от Мюнхен е до лятото на 2025 година, а футболистът е оценен на към 25 млн. евро, само че може да си тръгне и против по-малко, тъй като в Байерн желаят да се освободят от сериозната му заплата.

Тя, естествено, ще бъде увеличена, в случай че той реши да одобри офертата от Саудитска Арабия, което към този момент стори Хендерсън.

Ливърпул и Байерн обаче не желаят да пуснат футболистите си без пари, тъй че сега клубовете договарят за прехвърлянията, показват международните осведомителни издания.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР