Полузащитникът на Челси Рос Баркли сподели, че изпитва въодушевление, но

...
Полузащитникът на Челси Рос Баркли сподели, че изпитва въодушевление, но
Коментари Харесай

Баркли е готов за сблъсъка с родния си клуб

Полузащитникът на Челси Рос Баркли показа, че изпитва вдъхновение, само че не и раздразнителност преди срещата с някогашния му тим Евертън. Челси посреща " карамелите " през днешния ден на " Стамфорд Бридж " от 16:15 ч.

Роденият в Ливърпул атакуващ халф мина в лагера на " сините " през януари за 15 млн. паунда, а през днешния ден за първи път ще се изправи против тим, от чиято школа произлиза. Баркли знае, че не всички последователи на " карамелите " ще се радват да го видят още веднъж в деяние, само че не се безпокои от това.

" Какво посрещане чакам? Не мисля, че всичко ще бъде идеално, само че може би ще има и такива, които ще кажат някакви положителни думи. Да играя за Евертън постоянно е било моя фантазия, от детството си мечтаех да въвеждам за този тим. В къщи непрекъснато споделях на мама: " Един ден ще отбелязвам за Евертън ". Когато това в действителност се случи, бе необикновено възприятие за мен. Постарах се да реализира триумфи там, само че футболът е непредсказуем. Преминаването в Челси стана огромно предизвикателство за мен. Приближавах се към своите 25 години и когато се огледах обратно, почувствах, че мога да реализира огромен напредък. Знаех, че в Челси ще съумея да напредвам много по-бързо, защото към мен са по-класни футболисти, множеството от международно равнище. Не съм нервозен, във екстаз съм от това, че ще играя против някогашния ми клуб. Познавам играта на някои от тях и това може да стане предимство. Възможно е в деня на мача да бъда малко по-емоционален, защото възприятието е малко необичайно. Предвкусвам среща с някои хора, които познавам доста добре ", разяснява Баркли пред Sky Sports. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР