Полузащитникът на Челси - Мейсън Маунт, се превръща в основна

...
Полузащитникът на Челси - Мейсън Маунт, се превръща в основна
Коментари Харесай

Звезда на Челси става цел №1 на Ливърпул след провала с Белингам

Полузащитникът на Челси - Мейсън Маунт, се трансформира в съществена цел на Ливърпул за укрепване на халфовата линия, откакто по-рано стана ясно, че „ алените “ се отдръпват от борбата за звездата на Борусия Дортмунд – Джуд Белингам, поради високата му цена от към 130 милиона паунда.

Италианският публицист Фабрицио Романо оповестява, че мърсисайдци ще опитат да привлекат Маунт, в случай че схванат, че той е разполагаем на трансферния пазар. Всичко обаче зависи от диалозите сред Челси и британския национал за нов контракт. Трансферният гуру добавя, че сега договарянията са в застой и към момента няма съглашение сред двете страни. Настоящият договор на Маунт е до лятото на 2024-а година.

Халфът на Уувърхемптън - Матеус Нунеш, също се загатва като алтернатива, само че той не е измежду предпочитаните цели на Ливърпул. По-рано се писа, че „ алените “ се интересуват още от съотборника на Маунт – Конър Галахър, както и от дуото на Брайтън Мойсес Кайседо и Алексис Мак Алистър.

Mason Mount remains one of the main targets for Liverpool since February, in case he’s gonna be available on the market.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР